Vleugels Claire Corbett

ISBN: 9789056724115

Published:

Hardcover

464 pages


Description

Vleugels  by  Claire  Corbett

Vleugels by Claire Corbett
| Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | 464 pages | ISBN: 9789056724115 | 9.53 Mb

Peri breekt los van een jeugd vol ontberingen en komt naar de stad, vastbesloten om letterlijk boven haar verleden uit te stijgen, zich vleugels aan te meten en zich te voegen bij de elite. Om die ambitie waar te kunnen maken, moet ze een hoge prijsMorePeri breekt los van een jeugd vol ontberingen en komt naar de stad, vastbesloten om letterlijk boven haar verleden uit te stijgen, zich vleugels aan te meten en zich te voegen bij de elite.

Om die ambitie waar te kunnen maken, moet ze een hoge prijs betalen. Haar keuze om met het jongetje waar ze als nanny voor zorgt te vluchten, is daarom des te opmerkelijker, want het voert haar ver weg van haar leven vol privileges.Aan Zeke Fowler, een vleugelloze privédetective, de ondankbare taak om voor de steenrijke ouders Peri op te sporen en hun zoontje terug te halen.De wereld in Vleugels is een wereld waarin de oeroude droom van de mens om te kunnen vliegen werkelijkheid is geworden, dankzij de wetenschap en genetische manipulatie – en geld, veel geld.

De wereld is verdeeld in vliegers en niet-vliegers en het gat tussen de twee groepen wordt groter naarmate de vliegers zich in alle opzichten willen onderscheiden van degenen zonder vleugels.Voel de vreugde, de angst en de pure inspanning van het vliegen – langs duizelingwekkende wolkenkrabbers, door wilde stormen en overweldigende natuur – in deze prachtige, uitdagende en uiterst fantasievolle debuutroman.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Vleugels":


howl2000.com

©2010-2015 | DMCA | Contact us