Bangkoška tetovaža John Burdett

ISBN:

Published:

Paperback

291 pages


Description

Bangkoška tetovaža  by  John Burdett

Bangkoška tetovaža by John Burdett
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 291 pages | ISBN: | 8.59 Mb

Četvrt crvenih svjetiljki u Bangkoku, jedna od najzloglasnijih u svijetu, inspirirala je nastajanje nezaboravnih romana. Sada je pred vama jedan od najboljih napisanih uradaka o toj temi, briljantan ciničan triler o tajlandskom policajcu koji jeMoreČetvrt crvenih svjetiljki u Bangkoku, jedna od najzloglasnijih u svijetu, inspirirala je nastajanje nezaboravnih romana. Sada je pred vama jedan od najboljih napisanih uradaka o toj temi, briljantan ciničan triler o tajlandskom policajcu koji je čitatelje već oduševio u romanu Bangkok 8, prethodnici Bangkoške tetovaže. U osmom okrugu, središtu kriminalnog miljea grada Bangkoka, u hotelskoj sobi pronađeno je iznakaženo tijelo agenta CIA-e.

Zvuči loše. No, postaje još gore za detektiva i predanoga budista Sonchaija Jitpleecheepa kada se krivac sam preda policiji. Zar je moguće da se radi o prijateljici noći iz Kluba staraca, bordela koji zajednički posjeduju upravo Sonchaijeva majka i njegov šef, pukovnik Vikorn?Slučaj je kompliciraniji nego što se na prvi pogled čini, a stvari postaju smrtonosne. Sonchai je u pokušaju otkrivanja bizarne istine prisiljen bježati od plejade bangkoških dilera drogom, prostitutki, muslimanskih fundamentalista, korumpiranih policajaca, podmićenih vojnih generala, agenata CIA-e, ali i turbulencija vlastitog uzdrhtalog srca… Seks i nasilje, religija i politika, svijet nakon napada na Ameriku 11.

rujna, umjetnost i trgovina, drevno društvo i suvremena tehnologija, halucinantna atmosfera, likovi koji će vas oboriti s nogu, neodoljiv spoj Istoka i Zapada – dopustite da vas preplave mirisi i okusi neodoljivog Bangkoka, grada u koji je lako ući, no kojeg nikako nećete moći ostaviti iza sebe.Enter the sum

Related Archive Books

  1. 27.03.2013The Hands-on Dad
  2. 09.04.2011Black Raspberries


Related Books


Comments

Comments for "Bangkoška tetovaža":


howl2000.com

©2010-2015 | DMCA | Contact us